Ами хора, отново е това време на годината.

Сезонът за всички нощни маратони на страшни филми.

Хвърляте яйца по прозорците на ближния (дори след като ви почерпи с бонбони).

Отивате на парти, облечени като секси пухкаво емоджи.

Но изчакайте, какво ще кажете за 3D принтиране?

Когато става въпрос за изработване на костюми или страшни дрънкулки, добрата стара машина FDM е вашият перфектен партньор в престъплението!

Отпечатайте свои собствени тикви, призраци, скелети и много повече. Поразете приятелите и семейството си. Или просто, знаете, го направете, защото духът ви движи!

Кутийка череп пълна с… мозък, разбира се!

Изображение на Хелоуин 3D отпечатъци: Кутия с черепа от кости с мозък

Този модел се отличава с дизайн без съпорти и отпечатва отделно частта, която се прикрепя към кутията. Можете да закрепите капака на черепа с удобните скоби, разположени от лявата и от дясната страна на черепа. С такава кутийка няма как да си изгубите ума! 

Изтеглете от Thingiverse

Откачените Конго очи! 

Изображение на Хелоуин 3D Print: Конусовидните очи на Конго

Огледайте невестата на Франкенщайн с очите на Конго. Замислено проектирана с релефни вени, които можете да оцветите лесно. Уви, успокояващи капки за очи не са включени.

Изтеглете от Thingiverse

Цип магнит

Изображение на Хелоуин за 3D печат: цип магнит

Магнитът с цип е страхотна декорация за вашия хладилник. Дали пръстът идва от хладилника? Идва ли от друго измерение? Кой знае, но по-добре не забравяйте да си купите хляб или бутилка вино на път към дома тази вечер.

Изтеглете от Thingiverse

Малки тикви

Изображение на Хелоуин от 3D печат: Малки тикви

Тук имаме девет тикви, готови за Хелоуин 3D принтиране! Те са бързи и лесни, не се нуждаят от съпорти и могат да бъдат подредени заедно. За окончателния смайващ ефект светодиодите могат да се вмъкнат през дъното. Дизайнерът Дейвид Хагаман дори им е дал имена; Chompy, Slurpy, Crushy, Piercy, Slicey, Crunchy, Munchy, Smoochy и Squashy.

Изтеглете от Thingiverse

Декоративен надгробен камък

Изображение на 3D печат Хелоуин: Персонализируем главен камък

Какво би могло да бъде по-полезно от надгробния камък? Един персонализиран надгробен камък, точно така. Способността да композираш текст по твой избор отваря многобройни възможности … И не на последно място, макар и най-жестоко, разбиваме надеждите на най-лоялните фенове на Елвис Пресли…

Изтеглете от Thingiverse

Марио Бу

Изображение на Хелоуин за 3D печат: Марио Буу

Всеки, който е запознат със Супер Марио Брадърс, веднага ще разпознае този зловещ малък приятел. Mario Boo е перфектен за настаняване на вкусни третира на следващия си Хелоуин парти. Боядисвайте очите и езика за окончателния облик на автентичността.

Изтеглете от Thingiverse

Франкенщайн

Изображение на Хелоуин от 3D печат: Чудовището на Франкенщайн с подвижен мозък

Мозъцииииии! Една неизбежно повтаряща се тема. Виждал си кутията с черепа по-рано. А тук имаме чудовището на Франкенщайн, което идва с подвижен мозък. Изберете едното или отпечатайте и двете, зависи изцяло от вас. Мозъцииииии..!

Изтеглете от Thingiverse

Призрачен прилеп

Изображение на Хелоуин за 3D печат: Призрачен прилеп

Разтърсващият пратеник на Дракула прави идеално допълнение към Вашите Хелоуин декорации тази година. Ghost Bat има няколко кръга по гръбнака и крилата си, така че да можете да го обесите в множество ориентации. 

Изтеглете от Thingiverse

Хелоуин версия на кутията на Венера

Изображение на Хелоуин от 3D печат: зъби за кутия на Венера

Това е призрачен ремикс на друг дизайн на Thingiverse, кутията на Венера . Оригиналният модел се отваря и затваря с ротационен ирис. Наистина страховито!

Изтеглете от Thingiverse

Демон бебе 

Изображение на Хелоуин за 3D печат: Demon Baby Halloween Prop

Бебето демон е невероятно ефективен костюм. Също така е много, много лесно да се направи. Колко лесно? Всичко, от което се нуждаете, е голям корем, тясна тениска и 3D принтер

Изтеглете от Thingiverse

Череп фенер

Изображение на Хелоуин за 3D печат: Черепният фенер

Нуждаете се от светлина, която да ви води през месец октомври до вечерта на Хелоуин? Този зловещ череп фенер е само билетът. Вместо блещукащ пламък, в клетката има засенчен череп.

Изтеглете от Thingiverse

Графика Mega Ghost

Изображение на Хелоуин от 3D печат: Графика Mega Ghost

Този малък глупчо има неприлично дълъг език, нали? И не само това! Езикът е скрит в тялото на призрака и работи на панта. Като бонус, Graphica Mega Ghost може да бъде монтиран на стена.

Изтеглете от Thingiverse

Франкенщайн светлини

Изображение на Хелоуин за 3D печат: Превключвател на светлината на Франкенщайн

Скромният превключвател за светлина получава стилен ъпгрейд с този готически артефакт. Извикайте и се смейте като маниак, преди да изтеглите електричество от мрежата, за да осветите сенките си. POWER! ОЩЕ СИЛА! ПОВЕЧЕ ИДЕИ ЗА 3D ПЕЧАТ ЗА ХЕЛОУИН! BWAH-HA-ха-ха!

Изтеглете от Thingiverse

Всички изображения са авторски права на съответните им собственици.

Източник: all3dp.com

Категории: Свободна зона

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3D принтерът материализира Вашите идеи. Разгърнете въображението си! С технологията 3D принтирането може да създадете почти всяка форма в желания размер и цвят.

Резултат с изображение за 3d printed

Резултат с изображение за 3d printed

Резултат с изображение за 3d printed