Триизмерният печат дава възможност за физическо проявление на мислите и идеите на някого. Практическото преживяване прави техническата тема забавна и привлекателна дори за хора, които не са особено заинтересовани (все още) в дизайна, архитектурата, компютърната наука или инженерството и в много други области на обучение. За някои това, което беше сухо и теоретично и в резултат на това скучно, сега може да се превърне в завладяващо и практично преживяване.

Също така, в Япония, Kabaku и Microsoft са разработили инструмент за триизмерно обучение и програмиране. Въз основа на популярната видео игра Minecraft, студентите могат да проектират структури в играта и да имат произведения на 3D принтер. Това помага на учениците да осъзнаят потенциалното въздействие, което техните въображения и идеи могат да имат. И ги кара да разберат, че проектирането е процес на изпитание и грешка, често включващ няколко повторения, преди да се получи правилно.

Резултат с изображение за minecraft

Източник

Категории: 3D Академия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3D принтерът материализира Вашите идеи. Разгърнете въображението си! С технологията 3D принтирането може да създадете почти всяка форма в желания размер и цвят.

Резултат с изображение за 3d printed

Резултат с изображение за 3d printed

Резултат с изображение за 3d printed