Отронена сълза

Лампата Teardrop (отронена сълза) е проект, който се изработва от смесени материали, но изглежда наистина невероятно. Лампата разполага с бетонна основа, която е излята от 3D принтирана форма. На върха на основата се поставя пръстен, 3D принтиран от дървен филамент. Последният слой е 3D e отпечатан в естествен цвят HIPS. Въпреки набора от материали, това е 3D принтирана лампа във всеки смисъл на думата.

Дизайнер: Duncan Smith
3D модел: myminifactory

Фасонка

Любителите на минимализма ще оценят тази лампа. Това е невероятно лесен 3D печат. Няма да ви трябват никакви съпорти. Направете няколко от тях в любимите си цветове и преобразете осветлението в дома си!

Дизайнер: Cusco Studio
3D модел: cults3d

DEATH STAR ЛАМПА !!!

За всички Star Wars фенове! Силата се събужда с тази 3D принтирана лампа! Death Star се материализира през стената на хола ви! Това е супер яка концепция, която лесно се печата и събира. Дизайнерът е предоставил и бебе версия на нощно осветление за по-младите членове на Сит.

Дизайн: Sergio Casanova
3D модел:  myminifactory

Lampe

Перфектна за романтици! Lampe (от френски: лампа) е страхотен 3D модел от дизайнера Аугустин Фламалистик. Не се изискват винтове или лепило за сглобяване на лампата и може да бъде създадена от всеки принтер с повърхност за принтиране: 120 x 120 x 120 мм.

Дизайн: Flowalistik
Модел: cults3d

Артишок

Вдъхновена от листата на артишок, тази красива лампа би била страхотно допълнение към дома или офиса. Можете да използвате всеки стандартен висящ светлинен кабел и крушка с ниска температура.

Дизайн: gCreate
3D модел at cults3d

Кое предложение Ви хареса най-много? Споделете с нас долу в коментарите. 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3D принтерът материализира Вашите идеи. Разгърнете въображението си! С технологията 3D принтирането може да създадете почти всяка форма в желания размер и цвят.

Резултат с изображение за 3d printed

Резултат с изображение за 3d printed

Резултат с изображение за 3d printed